Hozzávalók:
tojás, Ráma, porcukor, csoki, sütőpor, liszt, étolaj,
*
Elkészítés:
Hozzávalók A tésztához : 4 db tojás 20 dkg Rama 10 dkg porcukor 10 dkg kristálycukor 15 dkg liszt kakaópor késhegynyi sütőpor A habhoz 20 dkg porcukor 4 db tojásfehérje A mázhoz Katica tortabevonó, 4 kanál étolaj Elkészítés A puha Ramát habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját.
A fehérjét a kristálycukorral habbá verjük, majd a maradék, átszitált tésztaalapanyaggal összekeverjük.
Előmelegített sütőben megsütjük.
Eközben a hab hozzávalóit gőz felett felverjük és a langyosra hűlt tésztára kenjük.
Miután megdermedt, bevonjuk csokoládémázzal.
Kihűlve tálaljuk.


