Hozzávalók:
2.: 25 dkg
*
Elkészítés:
3. A 25dkg cukrot,4tojássárgáját 10dkg.lágy margarint,habosra keverjük .hozzá adjuk a sütőport,vaniliát,a kakaót,.Felváltva hozzá adjuk a lisztet és a tejet..Ha kicsi a tojás 2dl. Tej is elég. Lágy piskóta tészta legyen. Közepes méretü ,zsírozott lisztezett tepsibe tű próbáig sütjük. Ha meg sült kivesszük hűlni. Amíg hűl elkészítjük a habot
4. .25dkg.cukrot 4tojásfehérjével kemény habot készítünk. Rásimítjuk a kisült tésztára K:B.10-15percig vissza tesszük száradni takarék lángon. Amikor ez is kész és teljesen kihűlt a süti bevonjuk csokoládéval. A 10dkg. Torta bevonó csokoládét 1ek. Olajjal gőz felett megolvasztunk Simán fel kockázzuk vagy egy kevés cukorhab és egy kis meggy segítségével díszítjük.
5. Jó étvágyat kívánok.