Hozzávalók:
12 db babapiskóta
10 dk mascarpone
1 cs gesztenyemassza
2 dl Hulala(növényi tejszín)
1 cs vaníliás cukor
porcukor
rum
2 db narancs
2 dl narancslé
*
Elkészítés:
A narancslébe egy kevés rumot keverni, majd egyesével, hogy ne ázzon el túl a babapiskóta, beleforgatni. Majd egy jénaiba egymásmellé helyezni 6 darabot.
A gesztenyemasszát a mascarponéval, a vaníliás cukorral, és ízlés szerinti mennyiségű porcukorral és rummal simára keverni.
A Hulalát kemény habbá verni, majd apránként óvatosan ezt is a gesztenyés masszához keverni.
A jénaiba helyezett babapiskóta tetejére kanalazni a fele masszát, majd elsimítani és a tetejét kirakni a kockákra vágott narancs darabokkal.
Ezután a maradék babapiskótát szintén egyesével beleforgatni a narancslébe, hogy egy kicsit megszívja magát, majd a narancs tetejére helyezni.
A megmaradt gesztenyés krémet egyenletesen elkenni a tetején, majd megszórni kakaóval és 1-2 órára a hűtőbe tenni pihenni.
Tálaláskor még esetleg tejszínhabot kínálhatunk hozzá.