Hozzávalók:
Gubához
Díszítéshez
*
Elkészítés:
Gubához Az 5 dl tejet felforraljuk a vajjal, a vaníliás cukorral, az 1 ek.
cukorral, majd hozzáadjuk a narancslevet, és elkeverjük.
Levesszük a tűzről, és ráöntjük a felkarikázott kiflire.
Darált diót elkeverjük a porcukorral és a reszelt narancshéjjal, majd a kiflikre szórjuk, és óvatosan összeforgatjuk.
Pudingot készítünk, 8 dl tejet felforralunk 4 ek.
cukorral, 2 dl hideg tejjel kikeverjük a pudingporokat, majd a felforrt tejhez adjuk, és besűrítjük.
A tortaformát kikenjük vajjal, belesimítjuk a diós kiflikarikákat, majd 180 fokon, 10 percig sütjük.
Amikor félig kihűlt, ráöntjük a pudingot.
Díszítéshez A banánt és a narancsot felkarikázzuk.
A banánkarikákat a torta alsó felére tesszük (ez a hó).
A narancskarikákból készítjük el a hóembert.
A zöld alma a hóember sálja és a seprűje, a piros alma a szája és a sapkája.
Amikor teljesen kihűlt a puding, kivesszük a formából, és tálcára helyezzük.