Hozzávalók:
6 db tojás,
6 kanál cukor,
6 kanál liszt,
1 csomag sütőpor,
2 narancs meghámozva, felszeletelve,
2 csomag vaníliás pudingpor,
2 csomag zselatin. (100 g.)
kevés vaj, a forma kenéséhez.
*
Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk.
A fehérjét felverjük a cukorral, majd ebbe belekeverjük a tojás sárgáját és a sütőporral elkevert lisztet.
A sütőformát kivajazzuk !
Az összekavart piskótaalapot beleterítjük, majd előmelegített sütőben megsütjük.
Közben, a használati utasítás szerint elkészítjük a pudingot.
Ráterítjük a pudingot a piskótára, majd mikor meghűlt a narancsszeleteket rátesszük.
A növényi zselatinport a használati útmutató szerint felfőzzük, és egyenletesen beborítjuk vele a gyümölcstortát.
Alját, széleit óvatosan megütögetjük, még mielőtt megdermedne.
Hűtőbe tesszük.