Hozzávalók:
Hozzávalók:
Sárga tészta: 5 db
Barna tészta: 5 db
Krém: 15 dkg
30 40 dkg friss eper
Tetejére 2.5 dl Hulala
*
Elkészítés:
Elkészítése:
A tojás sárgát cukorral, olajjal, habosra keverjük, és a sütőporral elkevert lisztet hozzá adjuk a tojásos masszához. Majd a keményre felvert tojás fehérjét óvatosan bele keverjük. Sütőpapírral béllett 35×25 tepsiben 180 fokon sütjük.
A barna tésztával ugyan így járunk el.
Krém: 15 dkg rámát, 25 dkg Mascarpone, 20 dkg cukorral habosra keverünk.1/2 tejet 5 evőkanál rétes lisztel megfőzünk, majd kihűtjük, és a rámás masszával kihabosítjuk.
A sárga tésztát visszahelyezzük a tepsibe és egyenletesen rákenjük a krémet, majd a megmosott epret elfelezve szép sorba enyhén a krémbe nyomkodjuk és ráhelyezzük a barna tésztát. Végül a felvert tejszínt rásimítjuk a kész sütemény tetejére. Tálalásig a hűtőbe helyezzük