Hozzávalók:
35dkg rétesliszt,fél sütőpor,3db tojás,1dl olaj,3 evőkanál darált mák 1dl viz,,1db vanilia puding,5dkg mazsola,citromhéj,3 evőkanál cukor a tésztába és 1 ev.kanál a pudingba,3dl fanta ,
*
Elkészítés:
A tojássárgáját a cukorral kikeverem,hozzáadom az olajat,a sütőporral elkevert lisztet,1dl vizet és a reszelt citromhéjjat és a 3 kanál mákot, habosra keverem.A fehérjét habbá verem és hozzákeverem a masszához.Sütőpapirralt bélelt formába öntöm,előmelegített sütőben 160 fokon 35 perc sütés.Addig a pudingot 1dl fantával és az 1kanál cukorral kikeverem,a 2dl fantát felforralom és beleöntöm a pudingot és megfőzöm,leveszem és 3 percig keverem,hogy sima legyen és egy kicsit hüljön,lehet hozzá adni egy mogyorónyi vajat,igy nem bőrösödik.A tortát tálra boritom leöntöm a pudinggal ,15 perc múlva jó.A tetejét megszórom mazsolával,de mással is lehet.