Hozzávalók:
Hozzávalók:
Tészta
60 dkg liszt
20 dkg zsír vagy 25 dkg margarin vagy sütőmargarin
20 dkg porcukor
2 db tojás
1 sütőpor
3-4 evőkanál tejföl
Krém
6 dl tej
2 vaníliás puding
15 dkg porcukor
25 dkg margarin
Töltelék
1,5 kg alma reszelve
2 evőkanál vaj
10 dkg cukor
1 mokkáskanál fahéj
*
Elkészítés:
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 3 lapot sütünk.
A tejet a pudinggal felfőzzük, a cukrot a margarinnal kikeverjük, majd a kettőt összekeverve habosra verjük.
Az almát a fahéjjal és a cukorral megdinszteljük.
Az alsó lapra tesszük az almát, a második lapra a krémet, erre jön a harmadik lap.
Tetejére vaníliás porcukrot szórunk, másnap szeleteljük.