Mustáros-ketchupos-tejszínes csirke

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

50

Nehézség

Mustáros-ketchupos-tejszínes csirke

Mustáros-ketchupos-tejszínes csirke

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Hozzávalók
6 db  csirkecomb és lehet vegyesen is szárnyával is (alsó-felső )
2 dl főzőtejszín
2 ek. ketchup
3 ek. mustár
2 ek. méz
3 evőkanál olaj
só, bors, ízlés szerint

*

Elkészítés:

Elkészítése:
A combokat kettévágjuk, majd megsózzuk, borsozzuk. A mustárt, a tejszínnel, ketchuppal, mézzel, sóval, és borssal összekeverjük. Serpenyőben olajon megpirítjuk a combok mindkét oldalát, majd ráöntjük a mustáros keveréket. Lefedve tovább pároljuk, amikor megpuhul a csirke, a mustáros mártással és párol rizzsel tálalom.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Mustáros-ketchupos-tejszínes csirke