Mustáros karaj párolt zöldséggel Konvekciós sütőbe

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Marcsi64

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

150

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Mustáros karaj párolt zöldséggel Konvekciós sütőbe

Recept leírás:

Hozzávalók:

7 szelet karaj
Dijoni mustár

25 dg zöldség keverék

*

Elkészítés:

A karaj szeleteket kiklopfoljuk a Mesterszakács Húsklopfolóval, sózzuk. TW Kenőecset segítségével megkenjük mindkét oldalukat mustárral és 2 órát állni hagyjuk.
Közben előkészítjük a Konvekciós sütőt, amihez kell a két rács és a párolóbetét.
Az alsó rácsra tesszük a párolóbetétet. Ebbe kerül a fagyasztott zöldség keverék.
A magas rácsra rátesszük a pácolt húst és a rácsot a zöldség fölé állítjuk.
Feltesszük a Konvekciós sütő magasító gyűrűjét és úgy kerül rá a tető.
Magasító nélkül a hús szeletek nagyon közel kerülnének a grillező részhez és elégnének.
Beállítom a sütőt 200 fokra és 30 percre. 15 perc után a húsokat megfordítom, hogy mindkét felük szépen megsüljön.
Nálunk burgonyapüré készült még mellé köretnek.

Mustáros karaj párolt zöldséggel Konvekciós sütőbe

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Mustáros karaj párolt zöldséggel Konvekciós sütőbe