Mustáros-hagymás karaj krumplipürével

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

35

Nehézség

Könnyű

Mustáros-hagymás karaj krumplipürével

Recept leírás:

Hozzávalók:

8 szelet karaj

bors
1 fej hagyma
4 ek. mustár
3-4 ek. liszt
zsír a sütéshez
1 kg krumpli
vaj
tej

*

Elkészítés:

A karaj szeleteket  kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom. Nem kell nagyon sózni, mert  a mustár is sós lesz rajta. A hagymát nagyon apró kockára vágom és elkeverem a mustárral. Megkenem a hagymás mustárral a hússzeletek mindkét oldalát, utána lisztbe forgatom és  forró zsírban mindkét oldalát  szép barnára sütöm.  A krumplit kockára vágva megfőzöm, leszűröm, jól lecsepegtetem, összetöröm, vajjal, tejjel kikeverem. A  krumplira  rakom,  a sütés közben lehulló hagymadarabokat.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Mustáros-hagymás karaj krumplipürével

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!