Hozzávalók:
60 dkg csirkemell filé
2 db piros kaliforniai paprika
1 szál póréhagyma
1 dl étolaj
1 dl szójaszósz
só
őrölt fehér bors
2 evőkanál mustár
3 dl tejszín
*
Elkészítés:
Előkészítés:A csirkemellet,paprikát és a póréhagymát csíkokra vágjuk.
Elkészítés:Egy wokban vagy nagyobb serpenyőben /de a lábas is jó /felforrósítjuk az olajat.Beledobjuk a csirkemell csíkokat és átpirítjuk,sózzuk,borsozzuk.Hozzáadjuk a mustárt és 4-5 percig tovább pirítjuk.Rátesszük a paprikát,póréhagymát,átkeverjük és ráöntjük a szójaszószt.8-10 percig pároljuk majd felöntjük a tejszínnel és pár percig forraljuk míg kezd egy kicsit besűrűsödni a szaftja.
Jázmin rizst készítettem mellé.