Hozzávalók:
4-5 db filézett csirkemell
mustár
citromlé
1 pohár tejföl
olíva olaj vagy margarin
só
őrölt szerecsendió
bazsalikom
*
Elkészítés:
A csirkemell szeleteket pici, mondjuk 1×1 centis kockákra vágom. Feldobom a serpenyőt a tűzhelyre, beleteszem a kb 2 evőkanál olíva olajat vagy egy darabka margarint, aztán a csirkét. Picit kutyulászom és beleteszem a kb 2-3 ek mustárt, és nyomok rá kb 1 ek citromlevet. Sózom és kutyulászom egy picit. Nem várom meg míg a husi teljesen kifehéredik, ráöntöm a tejfölt, a maradék fűszereket rászórom, és hagyom rotyogni. Nagyon hamar kész, és isteni finom!
Érdemes megkóstolni, hátha beleborult a citromlé, vagy a só 🙂 Krokettel isteni!
				
															

