Hozzávalók:
30-40 dkg pulykamellfile 1 -1 paprika ( zöld,sárga,piros) csíkokra vagva 1 lilahagyma csíkokra vágva 1 sárgarépa vékony csíkokra vágva Ceruzabab ízlés szerint( elhagyható) 1 szeletelt gomba konzerv Keves olaj 1 csomag nudels teszta Díszítés: apróra vagott petrezselyem Szezammag Izesites: tariyaki szosz, szojaszosz ízlés szerint Só,bors
*
Elkészítés:
A megtisztított húst vágjuk vékony csíkokra vagy kockákra.Keves olajon pároljuk míg ki nem feheredik,majd adjuk hozza a lecsepegtetett gombát es poroljuk tovabb oket. Izesitsuk: só,bors ízlés szerint. Amig a húst pároljuk vágjuk tetszőleges méretre a zöldségeket.En vékonyabb csíkokra szoktam vágni.Mikor megpuhult a husunk adjuk hozza a vékony csíkokra vagott sárga répát ,majd pároljuk tovabb oket kb 5 percig. A csíkokra vagott hagymat es a paprikát szinten adjuk hozza,majd pároljuk oket tovabb.A husunk mikor mar teljesen megpuhult ( elkészült) a ceruzababot is hozzáadjuk es tovabbi 3-5 percig pároljuk.Kozben izesitsuk:tariyaki es szója szosszal ízlés szerint.Ha a husunk kellőképpen megpuhult es a zöldségek meg picit ropognak vegyük le a gazrol,mert elkészült.Enyhen SOS vízben főzzük készre a nudelszt,majd a lecsopogtetett nudelszt adjuk a zöldséges húshoz.Ovatosan nehogy a zöldségek osszetorjenek forgassuk at jo alaposan. Szórjuk meg a tetejet aprora vagott petrezselyemmel es szezammagal,es találjuk .Jo étvágyat hozza! Érdemes wokban elkészíteni.A mennyiséget ízlés szerint valtoztathatjuk.