Hozzávalók:
Tészta hozzávaloi: 4 tojás
Krém hozzávalói: 2 csomag
Tetejére csokoládé dara.
*
Elkészítés:
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd beleszorjuk a lisztel elkevert sütöport, szodabikarbonát, csipet sót, kakaót,és ezzelis tovább habositjuk. Ovatosan bele dolgozzuk a tojások fehérjét amit kemény habbá vertünk. Sütöpapirral bélelt közepes méretü tepsibe öntjük, majd elömelegitet sütöben 180 fok 20 perc alatt készre sütjük, hagyjuk kihülni.
A pudingot felfözzük a vaniliás cukoral és az izlés szerint cukoral elkevert tejben és mielöt kész, belekeverjük a csokoládét, hagyjuk kihülni. Hülés után habverövel elkezdjük keverni és belehabositjuk a margarint, és a kakaót. Azért van ez a forditott menet, mert igy sokkal könnyebb, habosabb krémet kapunk.
A tésztára rákenjük a krémet, tetejét megszorjuk gazdagon csoki darával, 1 órára a hütöbe tesszük. Ez után tetszés szerinti nagyságú, kockákra vágjuk.


