Hozzávalók:
Piskóta:
4 tojás
4 ek cukor
4 ek langyos víz
4 ek liszt
2 ek kakaó
1 cs.sütőpor
Öntet:
1 dcl tej egy kis kakaóval elkeverve
Fehér krém: 10 dl
Csokikrém: 200 gr
én kihagytam a nutellát és 300 gr főzőcsokival csináltam meg a krémet .
*
Elkészítés:
Piskóta hozzávalóit összekeverem, majd a tojások fehérjét kemény habbá verem és lazán hozzáadom.
Kisütöm 180 c,amikor kihűlt leöntöm a meleg kakaóval.
Fehér krém:
Az étkezési keményítőt,cukrot elkeverem a tejben, majd készre főzőm .
Gyakran kevergetem,sűrű krémet fogunk kapni.Ha már langyosra hűlt ,belekeverem a vajat.
Piskóta tetejére kenem a fehér krémet.
Csokikrém:
A tejszínt felteszem melegedni, beletördelem a csokit+nutellát hagyom elolvadni.(vigyázz, nehogy felforrjon a tejszín!)
Hagyom kihűlni ,majd a fehér krémre kenem.
Hűtőbe teszem csücsülni egy éjszakára.
Egy pohár langyos vízbe mártott késsel,kockákra vágom.
Nagyon finom!!!