Hozzávalók:
Piskóta:
4 tojás
4 ek cukor
4 ek langyos víz
4 ek liszt
2 ek kakaó
1 cs.sütőpor
Öntet: 1 dcl
Fehér krém:
1l tej
6 ek cukor
8 ek étkezési keményítő
200 gr vaj
Csokikrém:
200 gr főzőcsokoládé
200 gr nutella
0,5 l tejszín hulala *én kihagytam a nutellát és 300 gr főzőcsokival csináltam meg a krémet .
*
Elkészítés:
Piskóta hozzávalóit összekeverem majd a tojások fehérjét kemény habbá verem és lazán hozzáadom.Kisütöm 180 c,amikorkihűlt leöntöm a meleg kakaóval. Fehér krém: Az étkezési keményítőt,cukrot elkeverem a tejben majd készre főzőm ,gyakrankevergetem,sűrű krémet fogunk kapni.Ha már langyosra hűlt belekeverem a vajat. Piskóta tetejére kenem a fehér krémet.Csokikrém: A tejszínt felteszem melegedni, beletördelem a csokit+nutellát hagyom elolvadni.(vigyázz, nehogy felforrjon atejszín!)Hagyom kihűlni ,majd a fehér krémre kenem.Hűtőbe teszem csücsülni egy éjszakára.Egy pohár langyos vízbe mártott késsel,kockákra vágom.Nagyon finom!