Mogyorós-almás–kakaós piskóta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Pirianyo

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

15

Nehézség

Mogyorós-almás–kakaós piskóta

Recept leírás:

Hozzávalók:

20 dkg mogyoró (török mogyoró)
5 db alma
3 evőkanál cukrozatlan kakaópor
8 tojás
8 kanál cukor
8 kanál liszt
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag sütőpor
10 dkg csokoládé (felolvasztva)

*

Elkészítés:

A tojásfehérjét habosra verem a cukorral, és hozzáadom a kakaóport, cukrot, a vaníliás cukrot és a sütőport.
A tojásfehérjébe óvatosan beleforgatom a lisztet, a tojások sárgáját, végül pedig a mogyorót, és az apró kockára vágott almát, A tortaformát kivajazom és lisztezem, beleöntöm a masszát.
180 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsül.
Amikor kész van, a tetejére olvasztok egy tábla fehér csokit / vagy étcsokit és megszórom durvára darált mogyoróval.
i

Mogyorós-almás–kakaós piskóta

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Mogyorós-almás–kakaós piskóta

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!