Hozzávalók:
Tészta: 4 egész
fél dl étolaj
fél dl langyos víz
20dkg kristály cukor
20dkg finom liszt
2ek kakaó
Tötelék: 20 dkg
1margarin
25dkg tehéntúró
Zselé: 1 vanilia
7dl mirinda vagy narancs üdítő.
*
Elkészítés:
A 4 tojássárgáját fél dl étolajjal összekeverjük majd ehez szintén cseppenként hozzá adjuk a fél dl langyos vizet,majd a cukrot,lisztet kakaót és robotgéppel jól összedolgozzuk.Ez után óvatosan hozzá adjuk a felvert tojásfehérjéket és megsütjük.
Ha megsült a következő krémmel töltjük:a porcukrot a margarinnal és tehéntúróval jól kikavarjuk és a tésztára simítjuk.
Ezt követően elkészítjük a a vanilia puding,cukor és mirinda üdítőből a zselét-felfőzzük kicsit kihűtjük és ráöntjük a krémre.
Dermedés után szeletelhető.


