Hozzávalók:
2 dl tejföl
1 nagy üveg majonéz
5 héjában főtt burgonya
5 főtt tojás
5 közepes nagyságú savanyú uborka
25 dkg trapista sajt
*
Elkészítés:
A hozzávalókat egy üveg tálba rétegezzük a következő sorrendben:
1 dl tejföl
majonéz
reszelt burgonya
majonéz
reszelt tojás
majonéz
reszelt savanyú uborka
majonéz
reszelt sajt
1 dl tejföl
majonéz
A majonézt úgy kell beosztani,hogy mindegyik sorba egyforma mennyiség kerüljön. A többi hozzávalóból ( a tejföl kivételével,amiből ugyanis két sor kell,a tál aljára és a rétegezés tetejére,a majonéz alá)csak egy-egy sort teszünk.
A salátát egy napra hűtőszekrénybe tesszük,hogy az ízek összeérjenek.