Hozzávalók:
2 tojás
8 evőkanál cukor
6 evőkanál tej
6 evőkanál étolaj
10 evőkanál liszt
1 evőkanál kakópor
2 kávéskanál sütőpor
teáskanál őrölt fahéj ( el is maradhat)
A tál kikenéséhez:
margarin
Az öntethez:
1 csomag vanilia pudingpor
6 dl. tej
3 evőkanál cukor
*
Elkészítés:
A tojásokat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót.
Egy jénai tálat jó vastagon kikekünk margarinnal, beleöntjük a masszát.
Akkora jénait válaszszunk, hogy duplájára fog feljönni a tészta sülés közben.
Mikróban 6-7 percig sütjük.
Amennyiben állítható a mikrón a hőfok, a legmagasabb fokozaton süssük.
Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e?
Közben megfőzzük a pudingot az öntethez.