Mézes mustáros pulykamedalionok

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

80

Sütési / főzési idő (perc)

50

Nehézség

Mézes mustáros pulykamedalionok

Mézes mustáros pulykamedalionok

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

1 kg pulykamedalion
1 kávéskanál só
1 kávéskanál  örölt bors
6  evőkanál  méz
6 evőkanál mustár
6 evőkanál ketchup
4 -5 evőkanál olaj

*

Elkészítés:

A pulykamedalionokat alaposan megtisztitjuk.
A hártyás részeket levágjuk, meghintjük sóval, borssal A mézet, ketchupot, mustárt ősszekeverjük, beleforgatjuk a medalionokat.
Pár órára hütőben pihentetjük.
Egy tepsit vagy jénait kikenünk olajjal belefektetjük a husikat.
A mézes mustáros pác felét rákanalazzuk, fóliával letakarjuk 200 fokon 35 percig sütjük.
Aztán a foliát levéve rákenjük a pác másik felét és még 15 -20 percig sütjük
Megforgatjuk (víz nem kell alá)
Rizs körettel, burgonya püréval tálaljuk

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Mézes mustáros pulykamedalionok