Hozzávalók:
1 kg pulykamedalion
1 kávéskanál só
1 kávéskanál örölt bors
6 evőkanál méz
6 evőkanál mustár
6 evőkanál ketchup
4 -5 evőkanál olaj
*
Elkészítés:
A pulykamedalionokat alaposan megtisztitjuk.
A hártyás részeket levágjuk, meghintjük sóval, borssal A mézet, ketchupot, mustárt ősszekeverjük, beleforgatjuk a medalionokat.
Pár órára hütőben pihentetjük.
Egy tepsit vagy jénait kikenünk olajjal belefektetjük a husikat.
A mézes mustáros pác felét rákanalazzuk, fóliával letakarjuk 200 fokon 35 percig sütjük.
Aztán a foliát levéve rákenjük a pác másik felét és még 15 -20 percig sütjük
Megforgatjuk (víz nem kell alá)
Rizs körettel, burgonya püréval tálaljuk