Hozzávalók:
Hozzávalók: 50 dkg
Krém: fél liter tej,5 dkg. búzadara,1 cs, vaniliás cukor, 20 dkg. margarin, 15 dkg. cukor.
Egy kevés lekvár.
1 db. csoki, tetszés szerint,ét, vagy tej
*
Elkészítés:
Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk, és 5 részre osztjuk. Kör alakura nyújtjuk,és lisztezett sütőlemezen megsütjük. / hamar sül/.4 részt sütünk meg
A tejet a búzadarával és a vaniliás cukorral felfőzzük, hűtjük. A margarint a cukorral kikeverjük, és a kihűlt krémhez adjuk.
Az első és a második lapokat megkenjük a krémmel, majd a lekvár következik,és a krém .A tetejére csokit egykis olajjal felolvasztunk, és rákenjük a tetejére.
A maradék tésztából, csináljuk a diszítést az oldalára, én fenyőfát csináltam mert karácsony volt, de most lehet húsvétit is csinálni, vagy csak sima lapokat sütünk,és azt töltjük meg a krémmel.