Mézes-ketchupos csirkeszárnyak

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ibolya

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

1

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Recept leírás:

Hozzávalók:

Csirkeszárny
kis étolaj
ketchup
méz

bors
burgonya

*

Elkészítés:

Előző nap bepácoltam a csirkeszárnyakat, sütőpapírral bélelt tepsibe raktam őket, fóliával lefedtem, 200 fokon légkeveréssel kb 1 órát pároltam, a fóliát levéve, megforgattam őket, majd pirosra sütöttem.
Pácoláshoz most csak ketchupot, mézet kis olajjal, sóval, őrölt borssal összekevertem, ebben pácolódtak egy éjszakát a húsok.
Az újburgonyát is ebben a pácban forgattam meg, majd a húsok mellé tettem, a maradék levet pedig ráöntöttem.

Mézes-ketchupos csirkeszárnyak