Hozzávalók:
30 dg kristálycukor
25 dg vaj
1/2 l tej
2,5 dcl tejszín
2 pudingpor
10 dg darált dió
2 csomag kész mézeslap
fél csomag piskóta
*
Elkészítés:
A kristálycukrot barnára karamellizáljuk, lassan felontjuk a tejszínnel, addig kevergetjuk, míg a karamell teljesen el nem olvad., majd kihutjuk..
A tejbol és pudingporból suru pudingot fozunk, majd lehutjuk. A vajat kikeverjuk a karamellel és a suru pudinggal, majd hozzáadjuk az orolt diót.
A masszával megkenunk egy mézes lapot, kirakjuk piskótával, bekenjuk a krémmel és ezt addig folytatjuk, amíg a készlet tart. Tetejére mézes lap kerul, amit vékonyan bekenunk és orolt dióval díszítjuk, esetleg csokimázat ontunk rá.
A hutoben megpuhul pár óra alatt és máris fogyasztható.
Kiadós és gyors sutemény.


