Hozzávalók:
Hozzávalók: 1 nagyobb
*
Elkészítés:
A csirkemellet csíkokra vágjuk,fűszerezzük,és 2 dl vizet öntünk alá, megpároljuk. Ha puha a hús, rakjunk rá mézet, és süssük le.
Jelentkezz be az értékeléshez!
👨🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)
1
5
15
⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.
⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.
Hozzávalók:
Hozzávalók: 1 nagyobb
*
Elkészítés:
A csirkemellet csíkokra vágjuk,fűszerezzük,és 2 dl vizet öntünk alá, megpároljuk. Ha puha a hús, rakjunk rá mézet, és süssük le.
Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!
Ha becsukjuk a szemünket és elképzelünk egy falat ételt, legtöbbször az édes íz ugrik be elsőként. Gyerekkorunktól kezdve ez az
Kevés étel van, ami annyira egybeforrt a magyar nyár hangulatával, mint a lecsó. Illata a kora augusztusi estéket idézi, amikor
Augusztus 20-a nemcsak államalapításunk ünnepe, hanem az édes ízek kedvelőinek is várva várt dátum: ekkor mutatják be hivatalosan az aktuális