Hozzávalók:
40 dkg csirkemell filé
20 dkg sajt
20 dkg pulykasonka
20 dkg mexikói zöldségkeverék
étolaj a sütéshez
20 dkg rizs
20 dkg burgonya
liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírozáshoz
só, bors, fűszer keverék ízlés szerint
friss zöldség a díszítéshez
*
Elkészítés:
A csirkemell filét egyenlő szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk, sózzuk.
A szeletekre helyezzük a sonkát, sajtot rétegesen, és szorosan összetekerjük, majd fogpiszkálóval összetűzzük.
Bepanírozzuk, és forró étolajban kisütjük.
Slégen ketté vágjuk, és megszórjuk reszelt sajttal.
A rizst puhára főzzük, és merőkanálba nyomkodjuk, és óbvatosan kipattintjuk.
Burgonyát megtisztítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk, és forró étolajban kisütjük.
Mexikói zöldségkeveréket pároljuk, és ízlésesen vegyes körettel tálaljuk.