Mexikói csirkecomb bulgurral

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

35

Nehézség

Könnyű

Mexikói csirkecomb bulgurral

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

4 csirkecomb(kettévágva)
45 dkg kukorica(mélyhűtött)
2 nagyobb fej hagyma
4 dl tejföl
2 kk. pirospaprika
csípős paprikakrém(vagy darált erős paprika)

bors
olaj sütéshez
1 csomag bulgur

*

Elkészítés:

A csirkecombokat sózom, borsozom, és olajon, fedő alatt, időközben megfordítva elősütöm.
Ezután tepsibe rakom, ráhalmozom a vékony szeletekre vágott hagymát, amit kicsit megsózok, majd erre a tejföllel, a pirospaprikával, és a csípős paprikával(vagy paprikakrémmel) összekevert , megfőzött kukoricát, amit szintén sózok.
Sütőbe teszem és közepes hőmérsékleten sütöm, amíg az egész jól összesül, kb. 20-25 percig.
A bulgurt a zacskón lévő leírás szerint elkészítem, sózom, borsozom.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Mexikói csirkecomb bulgurral