Hozzávalók:
4 csirkecomb(kettévágva)
45 dkg kukorica(mélyhűtött)
2 nagyobb fej hagyma
4 dl tejföl
2 kk. pirospaprika
csípős paprikakrém(vagy darált erős paprika)
só
bors
olaj sütéshez
1 csomag bulgur
*
Elkészítés:
A csirkecombokat sózom, borsozom, és olajon, fedő alatt, időközben megfordítva elősütöm.
Ezután tepsibe rakom, ráhalmozom a vékony szeletekre vágott hagymát, amit kicsit megsózok, majd erre a tejföllel, a pirospaprikával, és a csípős paprikával(vagy paprikakrémmel) összekevert , megfőzött kukoricát, amit szintén sózok.
Sütőbe teszem és közepes hőmérsékleten sütöm, amíg az egész jól összesül, kb. 20-25 percig.
A bulgurt a zacskón lévő leírás szerint elkészítem, sózom, borsozom.


