Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Tetejére:
*
Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk.
A sárgákat kikeverjük a cukorral, olajjal, vízzel.
Hozzáadjuk a lisztet, sütőport és szódabikarbónát, végül hozzákeverjük a tojások keményre vert habját is.
A tésztát két részre osztjuk, és az egyik felébe belekeverünk 2 ek kakaóport.
A fehér tésztát vajjal kikent őzgerincformában kisütjük ( tűpróbával ellenőrizzük ), majd ugyan így kisütjük a barna tésztát is.
Ha megsült hagyjuk teljesen kihűlni.
A pudingot a leírásnak megfelelően megfőzzük, a Rama margarint kikeverjük a cukorral és az aromával.
Ha a puding kihűlt akkor hozzádolgozzuk a Rama margarint.
A tésztákat ujjnyi vastagra vágjuk és felváltva egy fehér és egy fekete tésztát összeragasztunk a krémmel.
A tetejét tortabevonóval vonjuk be.
Tálalás előtt megvárjuk, hogy a bevonó megszilárduljon.