Hozzávalók:
Hozzávalók :
2db 400 g Sertés darált hús vagy löncs konzerv
2db 150 g Arany fácán paradicsom szósz
2 kisebb tubus fokhagyma krém
2 evőkanál vaj
2 csapott evőkanál liszt
1 dl tej
*
Elkészítés:
Elkészítés : A Konzerveket és a fokhagyma krémet egy tálba tesszük, majd jól összeturmixoljuk, ezután a két púpozott evőkanál vajat egy serpenyőbe tesszük ha megolvadt rárakjuk a két csapott evőkanál lisztet és folyamatosan csomómentesre keverjük majd az egy dl tejjel felengedjük és sűrű krémes jól keverhető besamel mártást készítünk.
Ezt a mártást ráöntjük a már előzőleg elkevert krémre.
Ezzel is jól összekeverjük.
Egy picit a hűtőbe tesszük hogy az ízek jól összeérjenek.
Ezután kenhető a bagettre, vagy félbevágott stanglira melegszendvicsnek.
Megszórjuk reszelt sajttal és megsütjük.
Tálalhatjuk salátákhoz is de önmagában is nagyon finom.
				
															
															

