Hozzávalók:
250 g vaj vagy margarin
250 g cukor
1 csomag vaníliás cukor
4 tojás
500 g liszt
1 csomag sütőpor
250 g darált mogyoró
100 g cukor
125 ml tej
250 g vaj
1 csomag vanília puding
5-6 kanál cukor
500 ml tej
*
Elkészítés:
A vajat, a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojásokat habosra keverjük. A lisztet összekeverjük a sütőporral és hozzátesszük a keverékhez
A tésztát egy kikent kapcsosformában öntjük A mogyorót, a cukrot és a tejet jól összekeverjük és a tésztára kenjük. Ezt 160 fokon 30-40 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni,
A vajat habosra keverjük.
Elkészítjük a pudingot és megvárjuk míg kihűl, majd apránként hozzákeverjük a vajat.
A tésztát két helyt elvágjuk megtöltjük a krémmel Tejszínhabbal tálaljuk.