Hozzávalók:
400g babapiskóta
1 üveg meggybefőtt,ízlés szerint cukor,( 6evő kanállal),1 evőkanál citromlé,1 teáskanál őrölt fahéjj, 1 dl víz,3 evőkanál étkezési keményítő,
3dltejszínhab vagy hulala,1 tasak karamellás pudingpor,2,5 dl tej
2dl tejszínhab vagy hulala a tetejére
kakaópor
*
Elkészítés:
A meggybefőttet felmelegítem,bele kerül a citromlé és a cukor is.Ha már forr félre veszem és az 1dl vízben elkevert keményítővel besűrítem.Rottyan egyet és kész.
A tejszint felverem,és hozzá keverem a tejben megfőzött pudinghoz ami már ki hűlt.
A babapiskóta felével kirakom szorosan a formát, rákerül a meggyes finomság fele rá a pudingos keverék fele,rá a piskóta maradéka.Megint meggyes finomság,rá a maradék pudingos keverék és a felvert 2dl tejszínhabbal zárjuk a tetejét. Kakaóporral díszítjük

