Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
*
Elkészítés:
Összegyúrjuk az alapanyagokat a tésztához, hogy szép sima legyen.
Tejfölt annyit kell hozzá tenni amennyit kíván a tészta.
Kicsi időre be kell tenni a hűtőszekrénybe még a töltelék elkészül.
A meggyet beleöntöm egy edénybe lével együtt és hozzáadom a cukrot és jól felforralom.
Közben a pudingot kikeverem kb 2 dl vízzel és a forrásban lévő meggyhez hozzáöntöm lassan és tovább főzöm míg jó sűrű nem lesz.
Ha kész akkor ezt jól kihűtöm.
Zsírozott lisztezett tepsibe a tészta felét beleteszem.
Búzadarával kicsit megszóróm a tésztát és a masszát ráöntöm.
A másik felét a tésztának megformázom rudacska alakúra és keresztbe-hosszába rátetsszem a masszára és ha kész megsütöm.
Ha kihűlt felszeletel és porcukorral meghintem.
Jó étvágyat hozzá!