Hozzávalók:
Hozzávalók:
2 db 8 tojásos piskóta
Krém.
10 dkg cukor
3 vaníliás cukor
4 natúr joghurt
1/2 csomag étkezési zselatin
0,5 l tejszín
50 dkg magozott meggy
*
Elkészítés:
Elkészítés:
Megsütjük a két piskótát, majd kihűtjük.
Közben a joghurtot a kétféle cukorral,és a zselatinnal lassú tűzön felfőzzük, de csak addig míg a cukor el nem olvad.
Majd teljesen kihűtjük.
A tejszínt kemény habbá felverjük, majd összekeverjük a már kihűlt joghurtos krémmel.
Végül óvatosan belekeverjük a lecsepegtetett meggyet.
A piskótát megkenjük a joghurtos krémmel, majd befedjük a másik tortalappal.
Tetszés szerint vonjuk be a tortát.