Hozzávalók:
4 tojásos kakaós piskótalap, 28×40
2 vanília puding
5 dl tej
10 dkg fehércsokilapocska, vagy csoki
10 dkg ráma margarin
25 dkg gesztenye massza
fél dl rum
2 vaníliacukor
30 dkg magozott meggy
10 dkg tortabevonó
fél dl olajsz
*
Elkészítés:
A piskótát megsütjük, félbe hajtjuk, a sodrófát tegyük közé, így hűtjük ki.
A pudingot megfőzzük, még melegen belekeverjük a csokit és ha langyos hozzáadjuk a rámát és kihabosítjuk.
Ezt a masszát rákenjük a piskótára, egy keveset meghagyunk belőle.
A gesztenyéhez adjuk a rummal és vaníliával együtt
Ezt a csokis krémre kenjük, de ebből hagyunk egy keveset, adunk hozzá meggyet és a krémmel elkeverve a süti közepére egy csíkban elosztjuk. A lapot félbehajtjuk
A krémeket a széleken vékonyabban kenjük.
A csokit megolvajuk, az olajjal jól elkeverjük és bevonjuk a sütit, de csoki nélkül is jó.
Tejszínhabbal díszithetjük.