Meggyes diós lepény máskép

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Ilona

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

35

Nehézség

Meggyes diós lepény máskép

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók:
10 dkg Fehér Tönkölyliszt, 5dkg Zabpehelyliszt, ½ sütőpor, 8 dkg ráma, (plusz a forma kenéséhez) 3 egész tojás, 10 dkg darált dió, 80 g XILIT, 2 Evőkanál kefir, 15 dkg magozott meggy,

*

Elkészítés:

Elkészítése:
A 3egész tojást, 80 g XILITET,és a rámát habosra keverjük. Liszteket az összekevert sütőporral a kihabosított tojásos masszához keverjük, és KB 2 evőkanál kefirt adunk hozzá. Majd a darált diót is bele keverjük és a kivajazott formába öntjük, a tetejét megszórjuk a meggyel, előmelegített sütőben 160 fokon megsütjük.

Meggyes diós lepény máskép

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Meggyes diós lepény máskép

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!