Hozzávalók:
Hozzávalók:
2-3 g olvasztott vaj + a tepsi  kikenéshez
5evőkanál  liszt
5evőkanál cukor
4 evőkanál apró szemű zabpehely
5 db tojás
5 evőkanál víz
20 dkg magozott cseresznye és meggy vegyesen
*
Elkészítés:
Egy tálban keverjük össze a lisztet,  cukrot és a zabpelyhet. Adjuk hozzá  a tojások sárgáját, és keverjük habosra. Külön verjük fel a fehérjét habosra. forgassuk bele óvatosan a sárga krémbe .Végül forgassuk bele a cseresznyét-meggyet  is.
Egy kisebb tepsit kenjünk ki vajjal, vagy tegyünk bele sütőpapírt. Öntsük bele a tésztát a tepsibe és kb. 170 fokon 25 perc alatt süssük arany barnára. Szeletelés előtt hagyjuk kissé kihűlni.
				
															
															

