Hozzávalók:
Hozzávalók:
Pikótához:
6 db tojás, 12 evőkanál meleg víz,30 dkg porcukor, 30 dkg rétesliszt, 2 ek kakaó por, 1 cs sütőpor, 1 kg meggy a tésztára,
Krém: 25 dkg Ráma margarin,25 dkg porcukor,1cs puncs vagy eperpuding
Tetejére: 90 g tortabevonó
*
Elkészítés:
Elkészítése: A tojások sárgáját 12 evőkanál forróvízzel géppel 10 percig, kézzel 1/2 óráig keverjük, utána beleteszünk 30 dkg porcukrot és azzal még 5 percig keverjük.
Hozzászitálunk 30 dkg lisztet, amibe előzőleg beleelegyítettük a sütőport.
A massza negyedét egy másik edénybe tesszük és hozzákavarjuk a kakaó port.
A tojáshab háromnegyedét a fehér tésztához, a megmaradt részt, a barna tésztához kavarjuk.
Kivajazott, kilisztezett nagyméretű tepsibe öntjük a fehér tésztát, majd rá a kakaós at.
A tetején egyenletesen szétterítjük a kimagozott és lecsurgatott meggyet (vagy befőttet).
Ezután mérsékelt lángon készre sütjük.
A tepsiben hagyjuk kihűlni.
Ha már kihűlt, a következő krémet tesszük rá: tepsi mérete: 28x 33 cm Krém 25 dkg Ráma margarint ugyanannyi porcukorral habosra keverünk -vagy eperpudingot, amit 4 dl tejjel megfőzünk, majd kihűtve keverjük a vajaskrémbe.
A krémet egyenletesen a sütemény fölé simítjuk és a tortabevonóval a tetejét besimítjuk