Medvehagymás, újhagymás sajtkrém.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gasztropajti

👨‍🍳 Szakács értékelése: 4 / 5 ⭐ (3 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

Recept leírás:

Hozzávalók:

200 g. sajtkrém,
4 kanál tejföl,
néhány levél medvehagyma,
1 szál újhagyma (zöldjével együtt)
só, frissen őrölt bors,
kevés extra szűz olíva olaj,
tehető még bele más zöld, akár spenót is. (kipróbáltam, és finom)
Pirítós, amin tálaljuk, vagy amit mellé fogyasztunk.

*

Elkészítés:

Az újhagymát, és a medvehagymát nagyon apróra vágjuk, majd összekeverjük a tömlős sajtkrémmel, a tejföllel, sóval, őrölt borssal, és kevés olíva olajjal.
Közben kevés olívaolajon kenyérszeleteket pirítunk, és mikor meghűlt, csíkokra vágjuk.
( kipróbálhatjátok nagyon apróra vágott spenóttal is, mert úgy is isteni !
Tudom, mert én kipróbáltam !) A sajtkrém önmagában is kitűnő vacsorára, vagy reggelire.

Medvehagymás, újhagymás sajtkrém.