Medvehagymás-tejszínes csirkemell

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Jutka3

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

10

Nehézség

Medvehagymás-tejszínes csirkemell

Recept leírás:

Hozzávalók:

50 dkg csirkemell, 2 dl főzőtejszín, reszelt sajt, só, bors, csirke fűszerkeverék, kevés liszt, néhány levél medvehagyma, olaj a sütéshez, 25-30 dkg rizs.

*

Elkészítés:

A csirkehúst vékony szeletekre vágjuk, befűszerezzük, majd lisztbe forgatjuk és mindkét oldalát hirtelen átsütjük. A rizst sós vízben megfőzzük. Az elősütött hússzeleteket csíkokra vágjuk, összekavarjuk a főtt rizzsel, belekavarjuk a reszelt sajtot és az apróra vágott medvehagymát. Egy tűzálló tálba tesszük, ráöntjük a főzőtejszínt, megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütjük.

Medvehagymás-tejszínes csirkemell

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Medvehagymás-tejszínes csirkemell

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!