Medvehagymás rántott csirkecomb

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Könnyű

Medvehagymás rántott csirkecomb

Medvehagymás rántott csirkecomb

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

4 db csirkecomb
3-4 levél medvehagyma
A panírozáshoz:
2 db tojás
4 ek.finom liszt

finom liszt
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
http: //www.boller.hu

*

Elkészítés:

Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,/én a bőrét lehúztam/ a forgóknál ketté vágjuk és 2-3 helyen csontig bevágjuk.A medvehagymát apróra vágjuk.
Elkészítés:A tojásból és a lisztből csipet sóval  palacsinta tészta sűrűségű masszát keverünk.Belekeverjük az apróra vágott medvehagyma leveleket.A combokat lisztbe,a medvehagymás masszába majd zsemlemorzsába forgatjuk.Bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!::))

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Medvehagymás rántott csirkecomb