Hozzávalók:
500 g csigatészta
500 g csirkemáj
500 g csiperke gomba
1 közepes vöröshagyma
1 tk piros paprika
1 mk őrölt bors
10-12 szál medvehagyma
1 cs petrezselyemzöld
0,5 dl olaj
2 egész tojás
1 nagy doboz tejföl
20 dkg reszelt sajt
*
Elkészítés:
A tésztát a szokásos módon mgfőzzük.
A hagymát és a májat kockára, a gombát szeletekre vágjuk.
A hagymát üvegesre pároljuk, megszórjuk a piros paprikával, majd hozzáadjuk a gombát.
A mikor majdnem kész, hozzákeverjük a májat és együtt pirítjuk.
Őrölt borsot adunk hozzá, készre pároljuk, megsózzuk és rászórjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet és medvehagymát.
Összekeverjük és a felvert tojással összefogatjuk.
Hagyjuk hűlni egy kicsit.
Hőálló tálat kikenünk, beletesszük a tészta felét, majd rásimítjuk a tölteléket és betakarjuk a tészta másik felével.
Tetejére öntjük a tejfölt és bőven megszórjuk a reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben maximum hőn addig sütjük, amíg szép piros lesz.