Medvehagymás karfiol leves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Medvehagymás karfiol leves

Medvehagymás karfiol leves

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Hozzávalók 6 személyre:
1 fej karfiol
3 szál sárgarépa
3 szál gyökér /fehér répa/
1 fej vöröshagyma
4-5  levél medvehagyma
1/4 zeller
petrezselyem zöld
1 db paradicsom  /elhagyható/
1 db hegyes erős paprika  /elhagyható/
1 kis pohár tejföl
2 ek.finom liszt
5 dkg eperlevél
2 ek.étolaj
1 kk..pirospaprika
őrölt fehér bors
étlízesítő

*

Elkészítés:

Előkészítés:A zöldségeket megtisztítjuk,feldaraboljuk. A karfiolt megmossuk,rózsáira szedjük. A medvehagymát apróra vágjuk.
Elkészítés:Kevés olajon megdinszteljük a zöldségeket és a medvehagymát. Sózzuk,borsozzuk,ételízesítőt adunk hozzá. Beletesszük a karfiolt,egész vöröshagymát,pirospaprikát. Felöntjük vízzel és puhára főzzük. Mielőtt teljesen puha lenne beletesszük a tésztát és a petrezselymet. A tejfölt elkeverjük a liszttel és behabarjuk a levest. Habarás előtt kivesszük a vöröshagymát.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Medvehagymás karfiol leves