Medvehagymás, baconos krémsajttal töltött borda

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

15

Nehézség

Könnyű

Medvehagymás, baconos krémsajttal töltött borda

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók:
·         4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
·         1 cs. medvehagyma
·         2 db tömlős krémsajt
·         15 dkg bacon
·         só
·         őrölt fehér bors
·         20 dkg teljes kiőrlésű liszt
·         2-3 tojás
·         30 dkg rozsos zsemlemorzsa
·         étolaj
Elkészítés

*

Elkészítés:

Elkészítés:
A medvehagymát apróra, a bacont kis kockákra vágjuk. A bacont kipirítjuk és leszűrjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott medvehagymát és a bacont elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval, ha szükséges,/ a bacon sós! / és borssal.
A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Párolt zöldséget készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Medvehagymás, baconos krémsajttal töltött borda

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Medvehagymás, baconos krémsajttal töltött borda

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!