Hozzávalók:
Hozzávalók:
1 kg marhanyak, 2 db nagy vöröshagyma, 2 ek zsír, 1 db zöld paprika, 1 db paradicsom, 1 ek fűszerpaprika, 3 gerezd fokhagyma, só, bors,ízlés szerint, 50 dkg tarhonya, 4 ek étolaj, só, víz
*
Elkészítés:
Elkészítése: A hagymát felaprítom paprikát szintén és a zsírban üvegesre pirítom, majd a felkockázott húst hozzáadom, és hús fehéredésig kavarom.
Ekkor teszem rá az apróra vágott fokhagymát, fűszerpaprikát, és forralt vizet öntök rá annyit, hogy a húst el lepje.
Sózom, borozom, a paradicsomot is hozzáadom lefedve készre főzöm.
A tarhonyát meg pirítom az olajon majd ezt is forró vizel öntöm fel sózom, és pörgősre főzöm, a vizet apránként öntöm rá, és így nem lágyul el a tészta.