Marhagulyás leves maradékból

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Márta

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

35

Nehézség

Könnyű

Marhagulyás leves maradékból

Marhagulyás leves maradékból

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Maradék marhapörkölt kb45dkg,1 -1 szál fehér és sárgarépa,35dkg burgonya,zeller levél,babérlevél 1db, örölt bors,só,1,5 l viz,1 kiskanál örölt kömény,pici erőspaprika izlés szerint.Csipetkének: 1 db

*

Elkészítés:

A burgonyát kockára vágjuk,a zöldségeket felkarikázzuk és sóval 1,5l vizben feltesszük a babérlevéllel  a zellerzölddel,sóval,borssal,örölt köménnyel füszerezzük.2o perc múlva hozzáadjuk a maradék marhapörköltet és összeforraljuk.A csipetke hozzávalóit összegyúrjuk és kiszaggatva a leveshez adjuk.Mikor feljönnek a leves tetejére lekapcsoljuk a tűzet alatta és fedő alatt még pihentetjük.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Marhagulyás leves maradékból