Hozzávalók:
3 piskótalap,
20 dkg marcipán 9 evőkanál lekvár(én barackot használtam)
Máz: 10 dkg
*
Elkészítés:
Sütünk három kerek piskótát,ebből egy legyen kakaós,
A piskótákat egymásra helyezzük és meg faragjuk csillag alakúra.Meg kenünk egy sárga piskótát lekvárral és rá helyezzük a barna piskótát.Azt is megkenjük lekvárral valamint a két egymásra helyezett piskóták oldalát is,hogy a marcipánt rá tudjuk majd tapasztani.A kinyújtott marcipánt nyújtófa segítségével rá helyezzük és el egyengetjük mindenhol.Körbe vágjuk a torta aljánál. Az utolsó piskótát az alján kenjük meg és rá tesszük a piskótára.
A mázhoz a hozzávalókat egyneművé melegítjük és a tortára csorgatjuk.
A tetejét csokimázzal befedjük és marcipánnal díszítjük.


