Hozzávalók:
2mérôpohár Mangó apróra kockákra vágva
1 mérôpohár tejszín
2mérôpohár görög joghurt
1/2 kk kardamompor
1kk rózsavíz
1kk méz,aminek mennyisége a Mangó édességétôl függ
Én a Világ legdrágább és legfinomabb Mangó fajtáját használtam és ez az Alphonse Mango,de bármilyen más fajtáját is használható
Pár szál sáfrány
*
Elkészítés:
Nálam egy mérôpohár 250ml.
Az összetevôket a sáfrányszál kivételével turmixgépbe összeturmixolom.
Diszítem pár szál mentalevéllel vagy friss Mangó darabkákkal és a sáfrányszállal.
Lehûtve poharakba tálalom.
Az ital színe nagy mértékben függ a Mangó fajtájától függ.
A Mangó szezon lejárta után készíthetô konzerv Mangó pépbôl.
Így egész évben élvezhetô.